AK Parti Düzce İl Başkanı istifa eden İlçe Başkanlarına teşekkür etti

Düzce - 22 Eylül 2023 15:54

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulunmak için görevlerinde istifa eden İlçe Başkanlarına teşekkür etti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Aday adaylık başvurusunda bulunmak üzere istifalarını sunan Akçakoca, Çilimli, Gümüşova ve Merkez İlçe Başkanlarının istifalarını alan Şengüloğlu, üstlendikleri görevler ve katkıları için İlçe Başkanlarına teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Şengüloğlu yaptığı açıklamada; “Değerli hemşehrilerim, kıymetli dava arkadaşlarım…

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yapılan görüşmeler neticesinde Akçakoca İlçe Başkanımız Esvet Sarıoğlu, Çilimli İlçe Başkanımız Orhan Kansız, Gümüşova İlçe Başkanımız Özgür Ören ve Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Gül, aday adaylığı başvurusu yapmak üzere 21.09.2023 tarihinde İlçe Başkanlığı görevlerinden istifalarını sunmuşlardır.

Hizmete sevdalı insanların bulunduğu AK Parti çatısı altında, Büyük ve Güçlü Türkiye idealine omuz veren İlçe Başkanlarımıza bugüne kadar üstlendikleri görevler, davamıza ve kutlu yürüyüşümüze olan katkıları için şükranlarımı sunuyorum.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde İlçelerimizde yaşanacak bayrak değişim sürecine 23 Eylül itibariyle temayül yoklamaları ile başlayacağız, şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BENZER HABERLER