Ak Parti Aday Adayı Bulut, Sahadan Ayrılmıyor

Düzce - 23 Mart 2023 16:04 A A

Yığılcalı iş adamlarından Macit Bulut Ak Parti Düzce Milletvekilliği çalışmalarını hızlı yürütüyor.

Yığılcalı iş adamlarından Macit Bulut Ak Parti Düzce Milletvekilliği çalışmalarını hızlı yürütüyor.

28. Dönem aday adayları oluştu. Yığılca’dan 3 aday farklı partilerde aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ak Parti Düzce Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu ilçede büyük yankı oluşturan isimlerden biri olan Macit Bulut, Düzce ve İlçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Teşkilatlar ile projeleri hakkında bilgi alışverişi yapan Bulut, yoğun ilgi ile karşılandı.

Ziyaretleri değerlendirerek açıklamalarda bulunan vekil aday adayı Macit Bulut, “Aday adaylığı sürecimizin ardından belde, ilçe ve il ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.  Değerli ilçe ve belde başkanlarımız ile bir araya gelerek, temayül oylamasında destek istedik. Beldelerimiz ve ilçelerimiz sağ olsunlar bizleri ilgi ile karşıladılar. Ortak amacımız Düzce. Düzce ve ilçeleri için bu kutlu yolda çalışmaya söz verdik. Ak Parti teşkilatımızın kurucu üyeleri arasında yer alıyoruz. Çeşitli zamanlarda teşkilatımızın farkı kademelerinde görev yaparak vatandaşımıza hizmet etmeye çalıştık. Cumhurbaşkanımızın yanında Düzce halkımız ve teşkilatlarımızı en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Değerli teşkilatlarımızın, kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın desteklerini bekliyorum” dedi.

Düzce ve ilçe teşkilatlarında sevilerek ilgi ile takip edilen Bulut’un temayül çalışmalarının ardından Nisan ayında açıklanacak kesin listeye girmesi bekleniyor.

Düzce - 16:04 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
× Haber özel

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil webmaster