Düzce’de Tarih Sanatla Buluştu

Düzce - 8 Temmuz 2023 12:04 A A

Düzce Belediyesi ve Kent Konseyi iş birliğinde bu yıl 7’ncisi düzenlen ‘Düzce Otları Bereket Festivali’ ilk gününün finali Türk Müziğinin iki güçlü sesi Coşkun Sabah ve Ayşe Taş konseri ile yapıldı.

Konuralp Antik Kenti ev sahipliğinde 3 gün sürecek festivalin ilk gününde birbirinden keyifli ve eğlenceli etkinliklerle güzel bir gün geçiren Düzceliler, festivalin ilk akşamında düzenlenen Türk Müziği konserleriyle eğlenceli zaman geçirdi.

İlk olarak sahneye çıkan udi sanatçı Coşkun Sabah, sevilen parçalarından oluşan repertuvarı ile alanı dolduran vatandaşlarla buluştu.

Daha sonra sahneye çıkan Türk Müziğinin bir diğer sanatçısı Ayşe Taş’ta Sanat müziğinin eşsiz parçalarını izleyiciler ile birlikte seslendirdi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 7. Düzce Otları Bereket Festivalinin ilk gününde düzenlenen ve Coşkun Sabah ile Ayşe Taş’ın sahne aldığı Türk Müziği konserlerinde yaptığı konuşmada, “Bizim öz müziğimiz Türk müziğidir. O yüzden Türk Müziğinin yaşaması, büyümesi, güçlenmesi için inşallah önümüzdeki günlerde hem TRT ile hem Kültür Bakanlığımızla görüşmelerimiz olacak” dedi.

HABER : SEFER DEMİR

Düzce - 12:04 A A
BENZER HABERLER
× Haber özel

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil webmaster