Düzce’de yerel medya hiçemi sayılıyor?

Düzce - 12 Ekim 2023 11:39 A A

Düzce Belediyesi’nin 17 Ekim Salı günü düzenleyeceği‘Medya ve Yerel Yönetimler’ başlıklı programda hiçbir Düzce’de faaliyet gösteren medyaları davet etmemesi Düzce Basını tarafından tepkiye neden oldu.

Gelişmekte olan teknoloji ile medyanın gücü her geçen gün artmaya devam etmektedir. Dünya çapında önemli bir yere sahip olan medya,basın ne yazık ki Düzce Belediyesi tarafından görmezden gelinmekte.

Düzce Belediyesi tarafından 17 Eylül tarihinde düzenleneceği duyrulan ‘Medya ve Yerel Yönetimler’ başlıklı programa Düzce’de önemli bir yeri olan yerel medya davet edilmedi.

Düzce’de Düzceli vatandaşlara hizmet veren gecesi gündüzü olmadan doğru bilgileri vatandaşlara aktarmak için çalışan bütün basın kuruluşlarına ve bu kuruluşların mensuplarına yapılan ayıp Düzce Medya kuruluşları tarafından tepkiye sebep oldu.

Düzce’de bir çok kuruluşun birleştiği Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne dahil danışılmadan yapılan bu organizasyon Düzce’de faaliyet gösteren basın mensupları tarafından kendilerine yapılan çok büyük bir ayıp olarak değerlendirildi.

Düzce’de faaliyet gösteren medya kuruluşlarının bu etkinliğe katılmayacak öğrenildi.

Düzce - 11:39 A A
BENZER HABERLER
× Haber özel

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil webmaster