Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın 23 Nisan Mesajı

Düzce - 22 Nisan 2024 16:13 A A
DÜZCE DMHA- Düzce valilisi Aslan yayınladığı mesajında, “Sevgili Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır.
TBMM’nin açıldığı bu özel gün çok büyük anlam taşımaktadır. Bu sizlere duyulan inancın bir ifadesi, geleceği şekillendireceğinize dair olan güvenin değerli bir yansımasıdır. Sizler milletimizin umudu, vatanımızın geleceğisiniz.
İçinizdeki heyecan, gözünüzdeki ışık kalbinizdeki neşe hiç bitmesin. Sizlerden aldığımız güçle sizler için güçlü yarınlar inşa etmek ve çok çalışmak bize, çok çalışarak bu güzel ülkeye ve geleceğe sahip çıkacak harika bir nesil olmak sizlere düşüyor.
Sevgiyle bakan gözlerinizden, mutluluk ve geleceği yansıtan o gül kokulu yanaklarınızdan öpüyor, sevgilerimi iletiyorum. Bu güzel ve kutsal emanetleri gözünden sakınarak bin bir emekle yetiştiren ailelerimize saygılarımı sunuyorum.
Bu vesileyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” esasıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104.yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. “İfadelerini kullandı.
Düzce - 16:13 A A
BENZER HABERLER
× Haber özel

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil webmaster