Gazeteciler Cemiyeti’nde ilk yönetim toplantısı yapıldı 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin 5 Temmuz 2024 tarihinde yapılan kongresi ile göreve gelen yeni yönetim ilk toplantısını yaptı. Toplantıda önemli kararlar alındı. 
Düzce - 17 Temmuz 2024 10:41 A A

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) – Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Cihat Tutkun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri Enes Bektaş, Cahit Üstüner, Tolga Hünkar, Sefer Demir, Atilla Keskin, Hakan Çakır, Tezcan Solmaz ve Ömer Faruk Kubilay katıldı. Görev dağılımı yapıldı Toplantıda, alınan kararla yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Buna göre Başkan Cihat Tutkun, Başkan Yardımcılar Atilla Keskin, Hakan Çakır ve Ömer Faruk Kubilay, Muhasip Üye Tolga Hünkar, Genel Sekreter Sefer Demir, üyeler Tezcan Solmaz, Enes Bektaş, Cahit Üstüner oldular.

İhraç edilecek üyeler ile üye kabulleri görüşüldü Toplantıda ayrıca cemiyete üye yapılan bazı üyelerin ihraçları ile dernek üyeliğinden haksız yere çıkarıldığı düşünülen üyeler ile yeni üyelerin cemiyete üyeliklerinin kabulü konuları görüşüldü. Yeni dönemde cemiyete üye olmak isteyenlerin üyelik şartları ile ilgili kararlar alındı. Buna göre üye olmak isteyen kişiler, üyelik formları ile gazeteciler cemiyetine başvuruda bulunacak.

Başvurular yönetim kurulunda istişare edilerek üyelikler kabul edilecek. Yarışma yapılacak Yönetim kurulu toplantısında ayrıca Düzce’de faaliyet gösteren basın kurum ve kuruluşları arasında yarışma yapılmasına karar verildi. Buna göre en iyi haber fotoğrafı, en iyi haber görüntüsü gibi bazı başlıklar altında yarışma düzenlenecek. Bununla birlikte yarışmada en iyi yerel idareci, en iyi siyasetçi gibi bazı başlıklarda açılabilecek.

Yarışmanın geleneksel hale getirilmesi ve ilk yarışmanın Düzce’nin basın duayenlerinden birisi olan Bedrettin Maradit adına düzenlenmesine karar verildi. Gazetecilere indirimli alışveriş imkanı sağlanacak Toplantıda son olarak Düzce Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan basın mensuplarının yiyecek, giyecek ve diğer ihtiyaçları için yapacakları alışverişlerde indirim sağlanması için firmalar ile görüşmeler yapılacak.

Bu görüşmeler karşılığında gazetecilere cemiyet üye kartı verilecek ve bu indirimler kartlar üzerinden sağlanacak. Bu uygulamanın detayları ise ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Düzce - 10:41 A A
BENZER HABERLER
× Haber özel

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil webmaster